Trust Motors, acord cu Air France-KLM pentru dezvoltarea de combustibili alternativi pentru avioane

0
- Reclama -

Trust Motors a semnat cu Air France-KLM un acord pentru dezvoltarea combustibililor alternativi în domeniul aviației, compania asumându-și un rol activ în reducerea emisiilor de CO2. Prin investiția în programul Corporate dedicat – SAF (Sustainable Aviation Fuel) al grupului aerian, Trust Motors dorește să contribuie la tranziția ecologică a transportului în industria aeronautică.

Prin intermediul programului SAF, clienții corporate Air France și KLM își pot estima emisiile de CO2 asociate călătoriei lor, putând determina apoi participarea anuală pe care doresc să o aducă la acest program. Air France-KLM investesc toate contribuțiile în furnizarea și utilizarea de combustibil sustenabil pentru aviație.

„Producția de combustibil sustenabil pentru aviație este foarte importantă în atingerea țintelor de reducere a emisiilor de CO₂ la nivel global. Nu suntem singuri în acest efort de a face activitățile grupului nostru cât mai prietenoase pentru mediu, iar parteneriatul cu Trust Motors dovedește acest lucru. Acest acord este primul semnat în România și un bun exemplu pentru clienții corporate ai companiilor aeriene din întreaga lume. Aș dori să-i mulțumesc încă o dată CEO-ului Trust Motors, domnului Ștefan Andrei Iacob, pentru implicarea în acest proiect”, a declarat Răzvan Răduț, Country Sales Manager România pentru Air France-KLM, după semnarea contractului la București.

Citește restul în Business Cover.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele