Truth Social ar putea pierde o finanţare de 1,3 miliarde de dolari

0

Firma de achiziţii care a acceptat să fuzioneze cu compania de socializare a fostului preşedinte al SUA Donald Trump, Truth Social, nu a reuşit marţi să îşi asigure suficient sprijin din partea acţionarilor pentru o prelungire cu un an a unui termen, necesară finalizării acordului.

 

În joc este o infuzie de numerar de 1,3 miliarde de dolari, pe care Trump Media & Technology Group (TMTG), care operează aplicaţia Truth Social, ar trebui să o primească de la Digital World Acquisition, compania de achiziţii cu scop special (SPAC) care a încheiat un acord în octombrie pentru a lista la bursă TMTG. Tranzacţia a fost îngheţată pe fondul anchetelor civile şi penale privind circumstanţele din jurul tranzacţiei.

Digital World spera că autoritatea de reglementare a sectorului financiar (Comisia pentru bursă şi valori mobiliare – SEC), care îi revizuieşte declaraţiile privind tranzacţia, îşi va da acordul.

Mario Ovidiu Oprea este noul Secretar General al Senatului

Directorul general al Digital World, Patrick Orlando, a declarat, în cadrul unei reuniuni speciale a acţionarilor săi, marţi, că va amâna până joi la prânz termenul limită pentru votul privind prelungirea duratei de viaţă a SPAC cu 12 luni.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele