Tudorel discută cu omologul său sârb despre cazul ”Ghiţă”

0

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader discută astăzi la Belgrad  cu omologul său sârb Nela Kuburović pe tema extrădării lui Sebastian Ghiţă.

”Partea română şi-a îndeplinit obligaţiile de transfer a tuturor documentelor necesare şi a celor suplimentare solicitate. Nici ministrul Justiţiei din România, nici instanţele de judecată din România nu pot interveni, nu pot genera măsuri de accelerare a soluţionării cauzei de către instanţa competentă din Serbia”, a declarat Tudorel Toader.

“Abia aştept să ajungă aici (Tudorel Toader – n.r.). Când intră pe treptele Ministerului Justiţiei, îi dau raportul în mână, că mă gândesc că nu a trăit în România. Să le explice sârbilor că el, Tudorel Toader, a venit cu probe false să extrădaţi un cetăţean. (…) Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar, nu mai merge”, a continuat Ghiţă.

Citește și:Ministrul Agriculturii, îndrăgostit de produsele tradiționale românești

Fostul deputat PSD a fost arestat de autorităţile sârbe timp de două luni pentru posesie de documente falsificate şi a fost eliberat pe cauţiune.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele