Tudorel Toader lasă să se înțeleagă că îl doare în cot de votul pesediștilor

0

Ministrul Justiţei, Tudorel Toader, spune că nu a fost preocupat de modul în care vor vota reprezentanţii PSD la moţiunea împotriva sa care urmează să fie dezbătută în Senat.

„De la ce să mă salveze? Sunt într-un pericol, sau în ce”, a spus Toader, întrebat dacă aşteaptă să fie salvat de votul social-democraţilor. „Eu nu-mi pun problema: încrezător în ce? Pentru că dânşii au deplina libertate să se exprime prin vot, eu am deplina obligaţie să-mi îndeplinesc misiunea de ministru cât sunt ministru. În rest, nu mă cuprind emoţiile, pentru că realmente n-am de ce. Nu am semnale, practic nici n-am fost preocupat de a recepta astfel de semnale” a adpugat Toader, întrebat ce semnale are cu privire la votul reprezentanţilor PSD la moţiunea împotriva sa care urmează să fie dezbătută în Senat.

Întrebat dacă ia în calcul o demisie, ministrul Justiţiei a răspuns: „Orice variantă este posibilă, dar eu am spus şi repet, fără ca să deduceţi altceva, faptul că voi rămâne în minister şi că-mi voi îndeplini obligaţiile până în momentul în care în Moniotrul Oficial apare cu nume şi prenume un alt ministru”.

Citește și: S-au încins spiritele, iar Dragnea trage de timp la ÎCCJ

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele