Tudose îl ia ”în balon” pe Dragnea

0

Fostul premier Mihai Tudose a găsit un nou prilej să îl ironizeze pe Liviu Dragnea. Întrebat dacă chiar el este cel care postează pe reţeaua de socializare, Tudose a răspuns „Ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în maşină?”, făcând aluzie la momentul pariului dintre liderul PSD Liviu Dragnea şi un cetăţean.

„Să fac o glumă. Chiar dumneavoastră sunteţi cel care postaţi, ori este cineva care o face în numele dumneavoastră? Cine ştie… poate aveţi ceva mici de dat şi dumneavoastră. Eu aduc muştarul”, a scris bărbatul.„Şi cum ar trebui să dovedesc că sunt eu cel care postează…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în maşină? O zi frumoasă, la mulţi ani!”, a fost răspunsul lui Tudose.

Liviu Dragnea a câştigat luna trecută un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, într-un comentariu la postarea prin care Dragnea se declara nemulţumit că nu se poate plăti taxa la Feteşti prin SMS, să arate dovada printr-un selfie că el îşi scrie singur postările. Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan.

Citește și:SRI:”Este incorect să amestecăm mandatele de supraveghere tehnică cu cele de securitate naţională”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele