Tudose ofensiv: Carmen Dan a mințit, dacă va fi lăsată va demisiona

0

Premierul Mihai Tudose a fost extrem de ofensiv, în direct,  la Antena 3 (unde altundeva?). Cu manta, direct, pe ocolite i-a aplicat mai multe lovituri președintelui PSD Liviu Dragnea. La mijloc, pe post de fileu s-a aflat ministrul Carmen Dan.

Premierul Mihai Tudose a afirmat că a fost ”minţit” de ministrul Carmen Dan, care l-a informat că cel pe care l-a propus pentru postul de şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, acceptă funcţia, dar, când l-a sunat personal, acesta a refuzat categoric. ”Un ministru care îşi permite să mă mintă în halul acesta… nu mai am ce să mai lucrez”, a declarat Mihai Tudose.Întrebat exact ce înseamnă acest lucru, Tudose a precizat că, dacă ministrul Dan îşi va prezenta demisia, o va accepta. ”Dacă va fi lăsată, va demisiona”, a precizat premierul, conform news.ro.

Acesta a explicat că, în condiţiile în care nu avea un înlocuitor pentru funcţia de şef al Poliţiei Române, nu putea accepta propunerea de demitere, mai ales că dorea clarificări de la Bogdan Despescu: ”Sub imperiul momentului te revolţi. Când afli că făptuitorul e poliţist devine furie şi spui: «Ia plecaţi acasă voi, toţi, tot lanţul. După ce trece momentul te bazezi pe rapoarte oficiale.Nu toată Poliţia trebuie blamată, e jenant să gândim aşa. Nu-l poi acuza pe şeful Politiei Române că n-a ştiut că unul – că nu era cine ştie ce sculă – avea un dosar ţinut sub preş”, a mai spus Tudose.

Citește și: Mihai Tudose nu îl demite pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu

Tudose a mai declarat şi-ar dori un Executiv al cărui număr de ministere să înceapă cu cifra 1 și că exceptând-o pe Carmen Dan, nu este niciun membru al guvernului cu care să nu poată lucra .

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele