Turcan consideră inoportune târgurile de Crăciun

1

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că nu este “oportună” organizarea unor târguri de Crăciun având în vedere actuala criză sanitară.

 

“Să te ambiţionezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca şi cum i-ai arunca pe români în ghearele morţii. Chiar nu cred că este oportun să facem târguri de Crăciun şi cred că toţi edilii ar trebui să militeze public cât mai vizibil, în faţa oamenilor pe care îi reprezintă, pentru măsuri de distanţare fizică, de sănătate, de igienă personală”, a afirmat Raluca Turcan, joi seară, la Realitatea Plus.

Ea a explicat că “noi înşine” suntem prima barieră în lupta cu virusul. Referindu-se la edilii care nu ţin cont de restricţiile impuse de pandemia generată de coronavirus, viceprim-ministrul a spus că în astfel de situaţii se poate vorbi despre “improvizaţie”, despre oameni care “nu ştiu”, incompetenţă care ajunge în unele locuri să fie criminală, dar şi “politicianism ieftin”, pentru că sunt politicieni care “pentru o mână de voturi amanetează sănătatea oamenilor”.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, în urmă cu câteva zile, că în oraşul pe care îl conduce au început pregătirile pentru târgul de Crăciun.

Romeo Dunca vede ”modul barbar” în care au fost executaţi banii publici la Caraş-Severin

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele