Un an de când funcționează “spitalizarea de zi” la SANCONFIND

2
- Reclama -

Pentru a asigura un confort sporit în actul medical dedicat vindecării cât mai rapide a afecţiunilor pacienților şi pentru o monitorizare riguroasă a stării de sănătate, Clinica Medicală SANCONFIND oferă servicii de spitalizare de zi, la indicaţia medicului, contra cost sau cu CNAS.

Luna aceasta, secţia de spitalizare de zi a împlinit un an de când oferă servicii în condiţii hoteliere deosebite, peste nivelul standard, în vederea unor investigaţii mai amănunţite, tratamente sau intervenţii rapide și sigure.

Peste 1500 de pacienţi au apelat la spitalizare de zi la Clinica Medicală SANCONFIND

“ La Clinica Medicală SANCONFIND se acordă servicii medicale de top, cu o echipă de specialişti dedicată. Peste 1500 de pacienți au beneficiat de aceste servicii medicale în decursul unui an. Pacientul vine, este consultat, diagnosticat, apoi primește recomandările medicale. Pacienții, dar și personalul medical sunt de acord cu această formă de spitalizare rapidă și eficientă, fiind benefică pentru toată lumea. Pacienţii pot fi monitorizați în continuare prin cabinetele ambulatorii”, a precizat antreprenorul Ioan Simion.

Specialităţile în care se oferă spitalizare de zi, cu CNAS sunt: cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, obstetrică-ginecologie.

- Reclama -

În curând vor începe să funcţioneze şi alte servicii spitalizare de zi contra cost: ORL, oftalmologie, medicină internă, urologie, ortopedie.

Din 2018, la SanConfind funcționează și secția de „spitalizare de zi” pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie și diabetologie.

Având la baza o investiție care a depășit 22 milioane euro, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din Prahova.

În perioada ianuarie – octombrie 2018, aproximativ 37.000 de pacienți au folosit serviciile medicale oferite de Clinica Medicală SANCONFIND din Câmpina.

Suprafața spitalului este de 11.000 mp și este dotat cu 90 paturi, dintre care 75 sunt rezervate pentru spitalizare continuă și 15 pentru spitalizare de zi. La nivel de personal, spitalul are 210 angajați, dintre care 22 sunt medici angajați full-time și part-time.

Condiții de internare

Internarea pacienților în Clinica Medicală SANCONFIND se efectuează doar în urma unui consult de specialitate al unui medic din cadrul spitalului, corespunzător nivelului de competență al spitalului.

Este exclusă internarea pacienților cu boli infecto-contagioase, boli psihice acutizate, precum și a urgențelor care depășesc gradul de competență și dotare a spitalului.

Actele necesare internării sunt următoarele:

  • Certificatul de naștere sau cartea de identitate a pacientului
  • Adeverință de salariat
  • Bilet de internare
  • Dovadă de asigurat pentru a beneficia de decontul de la Asigurări, iar în acest caz este necesar și Bilet de trimitere de la Medicul de Familie
  • Cardul Național de Sănătate

În momentul internării, pacientul semnează Regulamentul Spitalului și Consimțământul informat în vederea tratamentului/intervenției si are asupra lui dosarul cu investigaţiile medicale efectuate.

Condiții de externare

Externarea pacientului se va face de către medicul curant sau de către medicul de garda cu acordul prealabil al medicului curant; externarea pacientului va fi comunicată aparținătorilor acestuia cu cel puțin 12 ore înainte.

Externarea la cerere este posibilă doar pe semnătură pacientului, după informarea acestuia de către medic, privind eventuale riscuri.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.sanconfind.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/SanConfind/

Citește și SANCONFIND organizează campania de donare de sânge;Salvează o Viață;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele