Un elev a murit la școală, în timpul recreației

0
- Reclama -

Un elev în vârstă de 8 ani, în clasa a treia la o şcoală gimnazială din Cluj-Napoca, a murit, luni, în timp ce se afla în pauză. Copilul avea probleme cardiace.

Şeful ISJ Cluj Valentin Cuibus a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că un echipaj SMURD a făcut timp de o oră manevre de resuscitare, iar la final a fost declarat decesul copilului.

Citiți și Tot mai mulți elevi români pleacă la studii în străinătate. De ce îi trimit părinții departe de casă atât de devreme?

”Un elev în vârstă de 8 ani, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială <Iuliu Haţieganu> Cluj-Napoca a decedat luni din cauze medicale. Era într-o pauză, pe hol, şi a căzut jos. Un echipaj SMURD a intervenit şi a efectuat timp de o oră manevre de resuscitare, dar din păcate s-a constatat decesul. Avea o problemă medicală congenitală, fusese operat pe inimă în urmă cu un an. A mai avut un episod anterior în care a căzut, mai avusese probleme de acest gen”, a spus Cuibus.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, la rândul său, că la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie pentru a investiga cele întâmplate.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele