Un hărțuitor sexual, scos cu forța dintr-un mall din Cluj-Napoca

0
- Reclama -

Un hărțuitor sexual, scos cu forța dintr-un mall din Cluj-Napoca. Un hărțuitor sexual a fost scos afară dintr-un mall din municipiu, după ce a făcut glume porcoase și invitații sexuale unor angajate. El este cunoscut și pentru că abordează copiii.

Deși în Cluj-Napoca există un hărțuitori sexual pe care foarte multe femei îl cunosc, acesta continuă să umble liber pe stradă și chiar să deranjeze angajatele unui mall din municipiu.

După o experiență neplăcută cu acest bărbat, care a trebuit dat afară de angajații de la securitate din incinta mall-ului, o tânără a vorbit public despre o problemă care „este în actualitate de câțiva ani”:

„Situația asta am găsit-o expusă acum un an, pe un grup de mămici. Bineînțeles că problema este în actualitate de câțiva ani. Astăzi în jurul orei 16.15, am simțit-o pe pielea noastră când «distinsul domn» în cauză a venit la standul colegelor de vis-a-vis de mine, în Mall, și a început invitațiile sexuale și glumele porcoase. Este un prădător sexual atât pentru fetițe cât și pentru băieți! Când are oportunitatea cere numere de telefon, atinge sau caută să se aproprie de tine. L-am văzut de minim 5 ori in autobuze și in stație, făcând aceleași gesturi! Astăzi în Mall cei de la dispecerat au trimis imediat după apelul efectuat mai mulți bărbați pregătiți să intervină și să îl scoată afară. Sperăm ca legea să se schimbe în curând și să nu îi mai lase liberi pe stradă!”, a transmis o angajată dintr-un mall din Cluj-Napoca.

Continuarea în Monitorulcj.ro

- Reclama -

Citește și: Familia Pascu, adusă la audieri la DIICOT. Care sunt acuzațiile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

- Reclamă -