Un lider sindical îi răspunde lui Teodorovici: Dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simți nimeni

0

Președintele Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, îi răspunde ministrului de Finanțe la afirmația despre bugetari, replicând că dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simți nimeni.

Declarația lui Marica vine în contextul în care Eugen Teodorovici a spus același lucru despre funcționarii publici.

“Daca 20% din politicieni ar pleca, sau chiar daca toți politicienii ar pleca, n-ar simți nimeni. Mai puțin importante sunt însă declarațiile politice, importanța este realitatea în care trăim, aceea că, spre exemplu, niciun funcționar din Finanțe nu și-a luat concediu în luna iulie, pentru a crește colectările la buget. Iar colectările au crescut cu 4 miliarde de lei”, a declarat Vasile Marica pentru Mediafax.

El a mai precizat că bugetarii lucrează in condițiile în care nu sunt calculatoare sau mașini. iar administrația se face “cu sapa”.

“În curând instituțiile publice n-au să mai poată funcționa”, a mai spus președintele SED LEX.

Amintim că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, vineri, că cel putin 20% din angajații de la stat nu doar că nu ajută, dar chiar îngreunează funcționarea instituțiilor.

“În administrație, mă doare să spun acest lucru, dar nu poate nimeni să mă contrazică, 20% cel puțin din angajații din administrația centrală dacă pleacă mâine nu e niciun fel de problemă, chiar din contră, se miscă și mai bine. Asta e realitatea nu trebuie să o ascundem”, a spus Teodorovici.

Citește și Eugen Teodorovici a dispus verificări la Ministerul de Finanțe și la ANAF în cazul casei lui Iohannis

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele