Un material mult îndrăgit, un somn deosebit

0
- Reclama -

Atunci când este vorba de lenjerii de pat, alegerea materialului potrivit și de calitatea devine din ce în ce mai copleșitoare odată cu dezvoltarea noilor tendințe. Dacă dorești ca dormitorul tău să inspire eleganță și totodată să găzduiască un somn care să îți ofere energia de care ai nevoie în fiecare dimineață, Talis îți propune lenjeriile de pat Damasc. Acestea aduc cu sine prestigiul unui material cu o vechime considerabilă, fiind renumit pentru unicitatea tehnicii prin care este țesut.

 

Datorită modelului său Jaquard, Damascul devine special prin faptul că designul este direct introdus în țesătură, spre deosebire de tehnica obișnuită folosită pentru celelalte materiale care presupune imprimarea acestuia. Astfel, datorită acestei particularități, damascul poate fi regăsit într-un design deosebit, în cazul în care te-ai plictisit de modelele tipice de lenjerie de pat întâlnite până acum.

Dacă îți dorești adaptabilitate și durabilitate

Lenjeriile Damasc oferă dormitorului tău o strălucire aparte, dar și un somn odihnitor celui care le folosește, deoarece se adaptează perfect condițiilor din cameră. Este un material ideal de folosit atât în anotimpurile mai reci, fiind realizat dintr-o fibră mai groasă și mai grea care păstrează căldura corporală, dar nu supraîncălzește; cât și în sezonul mai călduros, deoarece acesta se adaptează în funcție de nevoia corpului și a temperaturii din cameră, lăsând aerul să circule pe tot parcursul nopții pentru a oferi un somn odihnitor și o senzație constantă de răcorire.

Durabilitatea Damascului este bine cunoscută, fiind unul din cele mai renumite materiale pentru abilitatea sa de a-și păstra caracteristicile de-a lungul timpului, fără a se deteriora sau decolora odată cu spălarea, în ciuda utilizării constante. Ceea ce este mai puțin cunoscut despre el, este faptul că materialul este reversibil, prezentând aceleași beneficii pe ambele fețe.

- Reclama -

Confortul din hotel, acum la tine acasă

Lenjeriile de pat din damasc sunt cele mai întâlnite în cadrul hotelurilor sau a pensiunilor pentru că sunt extraordinar de rezistente, dar mai ales pentru faptul că participă considerabil la economiile de timp: fiind un material mai dur, acesta nu necesită călcare, nu se șifonează după spălarea la temperaturi ridicate sau la un număr de rotații mai mare.

Acum te poți bucura de confortul ispititor al unui pat dintr-un hotel de lux, la tine acasă, la un preț mai mult decât accesibil. Grația și strălucirea unei lenjerii de pat Damasc te vor fermeca încă de la prima utilizare. Catalogul din cadrul magazinului nostru online, Talis.ro, vă propune sute de modele menite să îți încânte momentele de recreere din cadrul dormitorului tău, deoarece știm cu toții cât de important este un somn odihnitor și o trezire adecvată, într-un pat cu așternuturi care să îți facă ziua mai bună încă de la prima oră a dimineții.

Cititi mai multe aici: Un material mult îndrăgit, un somn deosebit

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele