Un nou magazin de scule și unelte din Găești angajează personal în aceste zile

0

Un magazin modern de unelte, scule electrice și utilaje de grădină se va deschide, la începutul lunii ianuarie, în centrul orașului Găești. Va fi comercializată o gamă variată de produse, din portofoliul unor branduri de top, precum Stihl, Makita, Bosch, Ruris, Stanley, Rotakt sau Loncin. Noul magazin își va desfășura activitatea sub denumirea CARPATIK și se adresează tututor celor care au nevoie de scule, unelte și motounelte, în casă și grădină.

Magazinul CARPATIK agajează personal pe posturile de consilier vânzări și tehnician service.  “Angajații CARPATIK își vor desfășura activitatea într-un mediu modern și plăcut, unde își vor putea dezvolta abilitățile de relaționare și comunicare, beneficiind, totodată, de un pachet salarial atractiv”, declară reprezentanții magazinului.

“În ceea ce privește așteptările noastre pentru postul de consilier vânzări, ne dorim să deții bune aptitudini de comunicare, atitudinea orientată către client, cunoștințe de contabilitate primară, permis auto categoria “B”. Experiența în domeniul vânzărilor constituie un avantaj. Pentru postul de tehnician service, ne așteptăm să dețină cunoștințe profesionale pentru depanarea sculelor electrice și a utilajelor de grădină”, mai precizează reprezentanții CARPATIK.

 

Date de contact

Pentru cei interesați, CV-ul se va trimite pe adresa de e-mail: mag.gaesti@gmail.com sau la numărul de telefon: 0722523913

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele