Un urs a fost lovit de două mașini pe DN1, la Cornu

0

Animalul a intrat pe carosabil, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, fiind lovit prima oară de un autoturism, după care a sărit peste separatoarele de sens și a fost acroşat de altă maşină, mai apoi fugind în pădure.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc, joi seară, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, la kilometrul 100 al DN 1.

Pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroşat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploieşti-Braşov”, anunță Poliţia judeţeană Prahova.

Imediat după accident, ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din județ, pentru verificarea stării ursului.

Tot poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele arătând că nu consumaseră alcool.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele