Un urs agresiv a fost împușcat după ce a intrat într-o curte din Comarnic

2

Animalul sălbatic, care a ajuns vineri seara în grădina unui localnic din Comarnic a fost împușcat de autorități, după ce agresivitatea lui nu a putut fi controlată.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, un echipaj a intervenit vineri seara în Comarnic unde persoana care a făcut sesizarea a spus că în timp ce se afla în grădină și-a făcut apariția un urs, care ulterior a fost îndepărtat spre o zona forestieră de câțiva câini.

S-a constituit o echipă de intervenție formată din viceprimarul localității, paznicul de vânătoare și medicul veterinary, iar comisia a luat decizia ca exemplarul de urs să fie vânat.

Amintim, de curând, o femeie de 30 de ani a fost atacată, de un urs în zona Malea, de pe raza oraşului Petrila, în Valea Jiului, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost atacată în timp ce intenţiona să meargă la una dintre proprietăţile sale. Fiindcă a avut nevoie de îngrijiri medicale, a fost solicitat un echipaj SMURD, care a transportat-o la spital pentru tratament.

Un echipaj de jandarmi a asigurat zona până la sosirea organelor abilitate, iar populaţia din zona Petrila a fost atenţionată prin sistemul RO-ALERT despre prezenţa ursului agresiv.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele