Unul din oamenii de bază ai lui Daddy, pus la punct de Dragoş Pătraru

0

Realizatorul TVR Dragos Patraru a fost audiat marti, timp de o ora, in comisia de cultura de la Camera Deputatilor, in contextul scandalului inregistrarilor in care presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Doina Gradea, jigneste un jurnalist al SRTv. Plesoianu a incercat sa il atace pe Patraru insa a fost pus la punct.

„Eu nu ma aflu aici pentru a o apara pe doamna Doina Gradea, sunt aici pentru a face niste aprecieri personale pentru a atrage atentia asupra ipocriziei. Am venit pregatit cu niste inregistrari. Presiuni editoriale – da, va spune sincer ca presiuni editoriale sunt peste tot in lume. Cred ca dupa ce o sa difuzez o scurta inregistrare care este publica. Daca ati fi PDG al TVR, cam cum ati fi in postura asta?”, a intrebat agresiv deputatul PSD Liviu Plesoianu.

El a pus o inregistrare audio in care Patraru vorbea in termeni critici despre prestatia lui Ionut Cristache: „Cum va apuca pe dvs splina si ficatii si vreti sa il bateti pe colegul Cristache?”.

„Ati prezentat niste inregistrari si sigur ca era vorba acolo de un limbaj licentios la dna Gradea. Sa nu vina nimeni din nicio redactie ca acest limbaj nu se regaseste in toate redactiile. Limbajul licentios”, a adaugat Plesoianu.

Patraru a tinut sa mentioneze ca nu el este presedinte director general al TVR.

„Eu nu sunt PDG al SRTv, eu sunt jurnalist. Imi asum tot ce fac. Nu este in discutie faptul ca eu as fi imaculat”, a mentionat Patraru.

„Contextul este ca eu vorbeam despre parerea unora despre oamenii care trebuie sa munceasca pe 2 lei. Nu discutam despre limbajul licentios. Ca oamenii au ales sa interpreteze asa e problema fiecaruia”, a adaugat Patraru.

Citeşte şi Deputat PSD, după ce s-a cerut demisia premierului: Iohannis se cere la suspendare

Pe tot parcursul sedinţei deputatul Liviu Pleşoianu a încercat în nenumărate rânduri să îl prindă pe picior greşit pe realizatorul emisiunii Starea Naţiei, însă fără succes pentru membrul PSD.

Liviu Plesoianu este unul dintre cei mai vocali oameni din PSD, acesta făcându-se remarcat prin amploarea mesajelor sale contra “statului paralel”, fiind unul dintre principalele voci din coaliţia aflată la putere care susţin că România ar fi condusă ilegitim din spate de “forţe oculte”.

Deputatul PSD se numără  de asemnea printre membrii PSD care în mai multe rânduri a cerut demisia şefei DNA.

Anul acesta, Liviu Pleşoianu a fost iniţiatorul protestelor de la Cotroceni contra preşedintelui Iohannis, precizând că motivul protestelor sunt faptul că Iohannis ar ignora abuzurile făcute de aceste forţe oculte.

 

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele