Urban Grill Fest dă startul distracțiilor de vară

0

Vară, soare, iarbă verde,mâncare, prieteni, muzică și voie bună. Asta este rețeta perfectă pentru o dupa-amiază extraordinară. Cine nu ar vrea să aibă parte de toate astea fără să părăsească Bucureștiul? Vino să mănânci cel mai bun grătar din viața ta la Urban Grill Fest, un concept care aduce o oază de relaxare în aglomerația urbană din Capitală.

Între 31 mai si 3 iunie venirea verii se sărbătorește la Romexpo, unde se dă drumul sezonului oficial de distracție, prin cel mai tare festival gastronomic multicultural, cu o ediție dedicată exclusiv grill-ului care aduce restaurante din toate colțurile lumii.

Vino să guști fripura pregătită în stil mexican, american, libanez sau din alte peste 20 de culturi într-un mediu relaxant și distractiv în care totul este atrăgător și vibrant. Vrei să ieși cu familia, prietenii, bunicii sau cățelul? Cei mici se pot distra în locurile special amenajate pentru ei sau pot admira colecția de păsări colorate, de rasă și rare, iar cei mai mari se pot bucura de demonstrațiile specialiștilor, pot participa la cele mai tari concursuri și se pot lăuda în fața prietenilor cu capacităție de bucătar in zona de ”Do it yourself”.

Toate astea și multe altele vor avea loc pe un fundal muzical de excepție asigurat de DJ celebri aduși de către Drunken Lords, într-un spațiu amenajat creativ și atractiv încât nu îți va mai veni să pleci.

Citește și „Lamborghini-ul găinilor“ la Romexpo

Activități de la care nu poți lipsi, precum realizarea micului centenar, un mic de 100 m, sandwinch-ul cu aceeași dimensiune, realizat de ziua copilului de către cei mici sau un concurs inedit în care testăm de unde se pot cumpăra cei mai buni mici din retail-ul bucureștean te ajută să faci o excursie în jurul lumii și să rămâi cu amintiri greu de uitat.

Sunt pregătite o mulțime de surprize la care prezența ta este obligatorie, alături de Cătălin Dezbrăcatu, Iuliana Luciu, Chef Cezar Munteanu sau Chef Gabriel Toader.

Vara asta lăsăm pădurea să respire și aducem grătarul la oraș, la iarba verde asigurată de cei de la Oxygazon care va da uitării betonul din fața pavilionului central de la Romexpo.

Partenerul principal al evenimentului este CrisTim, ce va asigura cea mai bună carne pentru grătar, alături de cei de la Hellmans, Bergenbier, CocaCola, Olympus, Eisberg, Bilancia și Landmann

Accesul la eveniment este gratuit joi, 31 mai, iar pe 1,2 și 3 iunie taxa de intrare este de 10 lei de persoană, iar copiii până în 14 ani însoțiți de un adult au gratuitate. Programul evenimentului este: 31 mai 12:00-20.00, 1 iunie 11:00- 23:00 , 2 iunie 11.00-23.00, 3 iunie 11.00-21.00. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau online de pe ticketnet.ro.

Vineri și sâmbătă sunteți așteptați la BBQ Party, alături de cei de la Drunken Lords, muzică live de calitate și vedete autohnone.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele