USR acuză ANI că se ocupă de mizerii

1
drulă
Cătălin Drulă
- Reclama -

Preşedintele USR Cătălin Drulă a afirmat, după ce ANI a sesizat Parchetul ICCJ, Instituţia Prefectului şi Curtea de Conturi în cazul primarului Capitalei Nicuşor Dan, pe care îl acuză de incompatibilitate, conflict de interese administrativ, abuz în serviciu şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, că este o dovadă a politizării acestei instituţii care „hărţuieşte” edilii şi politicienii din opoziţie.

 

„Mizeria ANI de astăzi la adresa lui Nicuşor Dan e doar încă o dovadă a politizării acestei instituţii care hărţuieşte politicenii şi primarii din Opoziţie.

Nu e nicio întâmplare. Acesta este regimul Iohannis, pas cu pas către Belarus. Statul de drept şchioapătă grav în România. Judecători care îl servesc pe Ciucă şi blochează ancheta de plagiat sunt promovaţi. Ministrul Justiţiei Predoiu ştie sentinţele dinainte de a fi pronunţate. DNA este lăsat fără resurse. Justiţia e pusă sub papuc. Instituţiile de control şi verificare non-judiciare sunt sub controlul politic al PSD-PNL.

Rezultat: borfaşii fură şi dorm liniştiţi. Iar politicieni oneşti din Opoziţie care deranjează mafia primesc câte un ANI, câte un DLAF, câte o Curte de Conturi, câte un corp de control, câte un kompromat. De fapt, e disperare şi nu e primul regim corupt care se precipită cu mizeriile pe măsură ce se apropie ziua decontului.

- Reclama -

Drulă: Iohannis spune că Bode a furat

Va veni ziua în care vom depolitiza în mod real aceste instituţii şi Justiţia va fi cu adevărat independentă. România merită o guvernare onestă şi corectă”, a scris Cătălin Drulă, joi pe Facebook.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele