USR anunță că va lua măsuri împotriva senatorului Bob

1
- Reclama -

Uniunea Salvaţi România respinge orice act de violenţă în spaţiul public, iar conducerea partidului va lua o decizie în privinţa senatorului Virgil Bob, care ar fi lovit cu telefonul o persoană după ce a stat la masă cu aceasta, a afirmat vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu.

 

„USR respinge orice fel de violenţă din spaţiul public. Am spus asta de nenumărate ori, o spunem încă o dată. Colegul meu s-a autosuspendat şi vom avea o discuţie în forurile partidului şi în prezenţa dânsului, în forurile de conducere şi vom lua o decizie în perioada imediat următoare. Orice variantă este posibilă şi este pe masă în acest moment. Trebuie să lămurim aceste lucruri, trebuie să îşi lămurească şi dânsul lucrurile şi întâmplările şi relaţia cu cetăţenii alături de care am văzut că aparent se distra, însă s-a încheiat prost”, a declarat Moşteanu, joi, la Parlament.

Ciucă, bucuros că Franța ne mai trimite niște militari

Potrivit imaginilor apărute în media, senatorul USR Virgil Bob stătea la o masă cu alte două persoane, dar la un moment dat s-a ridicat şi în trecere pe lângă unul dintre foştii comeseni l-a lovit în cap cu telefonul.

- Reclama -
- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele