USR cere demiterea directorului Spitalului Foişor şi a directorului ASSMB

0
terapie ati

Alianţa USR-PLUS a transmis că modul în care a fost gestionat transferul pacienţilor de la Spitalul Foişor este inacceptabil, iar managerul spitalului a blocat formalităţile pentru transformarea Spitalului Foişor într-unul suport COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienţilor.

 

Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi, mai susţin reprezentanţii Alianţei şi solicită primarului general Nicuşor Dan să facă acest lucru.

Spitalul Foişor aparţine de Primăria Bucureşti, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiţi fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea, precizează Alianţa USR-PLUS, sâmbătă, într-un comunicat de presă.

Consilierii generali USR PLUS au început evaluarea spitalelor din subordinea Primăriei încă de anul trecut. Rezultatul evaluării este că aceste spitale sunt conduse dezastruos. Ele sunt pline de cazuri de corupţie, furt din bani publici.

De asemenea, viceprimarul USR-PLUS, dr. Horia Tomescu, a cerut în repetate rânduri demiterea oamenilor numiţi de doamna Gabriela Firea şi reforma sistemului prin lansarea de concursuri transparente pentru funcţiile de conducere a spitalelor, mai arată sursa citată.

Până acum, însă, toate încercările USR PLUS de a reforma spitalele bucureştene au fost blocate. Viceprimarul Horia Tomescu nu a primit nici până la acest moment atribuţiile prevăzute în protocolul pre-electoral care permit începerea reformei.

Voiculescu implică mai mult spitalele MAI, SRI, MApN și ale Transporturilor în lupta cu COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele