USR îi cere lui Iohannis să se exprime vizavi de ”plagiatorul Bode”

0
- Reclama -

USR anunţă luni, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuţ Moşteanu, că îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îşi precizeze de urgenţă poziţia faţă de ”menţinerea într-o funcţie publică de nivel înalt a unui plagiator dovedit”, cu referire la ministrul de interne Lucian Bode.

 

Formaţiunea a lansat şi un site https://bodedemisia.ro unde românii care vor să-l vadă pe Bode plecat de la Minister pot, cu doar două click-uri, să îi trimită un mesaj şi să îi ceară demisia.

Ionuţ Moşteanu a declarat la Parlament că ”au trecut 5 zile de când Universitatea „Babeş-Bolyai” a spus că ministrul Lucian Bode a furat la doctorat, iar ministrul Bode este încă în funcţie”.

”Nici premierul Ciucă, nici preşedintele Iohannis nu au avut nicio reacţie pe subiect. Un plagiator, aranjor de joburi la stat şi licitaţii trucate, care nu a reformat deloc Poliţia Română, aşa cum promitea, şi şef de serviciu secret cu apucături de poliţie politică nu are voie să mai conducă un minister. Sau să reprezinte România pe plan extern la negocierile despre Schengen”, precizează Moşteanu.

- Reclama -

Lukoil şi-a vândut rafinăria din Italia

Deputatul USR mai afirmă că ”USR îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îşi precizeze de urgenţă poziţia faţă de menţinerea într-o funcţie publică de nivel înalt a unui plagiator dovedit dincolo de orice dubiu”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele