USR își anunță candidatul pentru primăria Sectorului 5 din București! Cine este Alexandru Dimitru?!

2
- Reclama -

USR lansează luni candidatura lui Alexandru Dimitriu (41 de ani) pentru postul de primar al Sectorului 5 din București, potrivit unui anunț oficial. Avocat, doctor în drept, Dimitriu a fost secretar de stat în Ministerul Justiției în mandatul lui Stelian Ion și este consilier local în sector.

Vlad Voiculescu rămâne în USR dacă Dacian Cioloș reface PLUS

Cine este Alexandru DimitrAlexandru Dimitruu, candidatul la primăria Sectorului 5?!

Alexandru Dimitriu are acum propriul cabinet de avocat, după ce, în perioada 2007 – 2020 a fost avocat asociat în casa de avocatură a lui Gheorghe Piperea. Este cadru didactic colaborator la Universitatea din București, Facultatea de Drept.

Este licenţiat al Facultăţii de Drept de la Universitatea Nicolae Titulescu (2002 – 2006 și absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice, Bucureşti (2000 – 2004). A făcut masterul la Facultatea de Drept a Universității București și e doctor în drept al aceleiași facultăți.

Finanțele anunță deficit mai în scădere, USR anunță ca România se împrumută cu 1.000 de euro pe secundă

- Reclama -

Dimitriu deține un apartament, un teren și două locuri de parcare în București, precum și un autoturism Audi din 2014, potrivit declarației sale de avere. Este acționar în compania Editura Path SRL.

În Sectorul 5 vor fi organizate alegeri pentru postul de primar după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat defiinitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele