USR: Parlamentul României, brelocul PSD

0

USR afirmă, joi, că Parlamentul României este ”tratat ca brelocul PSD, la fel ca în epoca Dragnea”, social-democraţii declanşând ”o veritabilă mascaradă, o procedură pe repede-înainte” de numirea a noului şef al ANCOM pentru a=şii menţine controlul asupra instituţiei.

 

”Parlamentul României, tratat ca brelocul PSD, la fel ca în epoca Dragnea. Ca să-şi menţină controlul asupra ANCOM, instituţia care reglementează sectorul comunicaţiilor în România, PSD angrenează Parlamentul într-o veritabilă mascaradă: o procedură pe repede-înainte de depunere a candidaturilor, «dezbatere» în comisii şi vot în plenul reunit”, a transmis, joi, USR.

Reprezentanţii formaţiunii vorbesc despre ”calendarul imposibil al PSD”: ”Până mâine, ora 12.00, să-şi depună doritorii candidaturile, luni să fie aşa-zisele dezbateri în comisiile de specialitate, fără audieri, iar marţi, cel mai probabil, votul în plenul celor două Camere”.b”Aceasta după ce, în prima fază, PSD a încercat să încalce pur şi simplu legea, declanşând procedura înainte ca incompatibilul Sorin Grindeanu, ales prim-vicepreşedinte al PSD încă din 22 august, să-şi dea efectiv demisia de la şefia ANCOM. În cele din urmă, ca să păstreze aparenţele, Sorin Grindeanu şi-a modificat data demisiei, din 16 octombrie în 8 octombrie, iar PSD a impus, în şedinţa Birourilor Permanente Reunite, convocate ad-hoc, şi un plen comun, astăzi, de la ora 15.00, pentru a lua act de demisie şi a declanşa procedura”, a mai transmis USR.

Ministrul sănătății susține că la noi coronavirusul este tratat la fel ca peste tot în lume

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele