USR: PSD negociază cu PNL pentru mai mulţi bani din PNDL, PNRR şi alte fonduri publice

0
Nasui, ministru
Nasui, ministru

Vicepreşedintele USR Claudiu Năsui susţine că toată „tevatura” din PSD cu privire la susţinerea viitorului guvern Ciucă reprezintă „doar o tactică de negociere ca să obţină mai mulţi bani din PNDL, PNRR şi alte fonduri publice”.

 

„În secunda aceasta, domnul Iohannis şi PNL aripa Cîţu sunt în stare să dea oricât din banii contribuabilului, ca să cumpere susţinerea PSD pentru 6 luni. Ei chiar au impresia că ‘ne învaţă o lecţie’ pentru că n-am acceptat ca fenomenul corupţiei să se desfăşoare sub ochii noştri la guvernare, ba chiar cu semnătura noastră. De asemenea, toată tevatura din PSD, cu dezbaterile şi leşinurile că ar putea vreodată PSD să se alieze cu PNL sunt doar o tactică de negociere de-a PSD-ului ca să obţină cât mai mulţi bani din PNDL, PNRR şi alte fonduri publice”, a scris deputatul Claudiu Năsui, sâmbătă, pe Facebook.

Năsui susţine şi că PSD şi PNL fac în prezent două calcule, respectiv unul economic, altul politic.

Năsui a desființat posturi de “atașati de turism” cu salarii de 12 mii de euro pe lună

„Calculul economic este că s-ar putea ca PSD să ia chiar mai mult din bani decât PNL din 3 motive. Primul este că au aproape dublu voturilor în Parlament. Al doilea este că au mai mulţi primari. Al treilea că PNL este cu spatele la zid. Dacă se aliază cu noi, nu o să poată lua banii aceia liniştiţi şi o să încercăm să facem reforme. Dacă nu se aliază cu noi, sunt la cheremul PSD. Calculul politic este că românii vor uita toate acestea până în 2024. O să pună de o destrămare prin 2023. După care o să plătească mass media să pară ca sunt unul opusul celuilalt şi ca ei sunt cele două alternative”, mai afirmă vicepreşedintele USR.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele