USR susține că în Parlament s-a refăcut USL

0
usl pnl psd

Reprezentanţii USR acuză că PNL şi PSD au respins împreună toţi candidaţii propuşi în Cabinetul Cioloş în comisiile parlamentare de specialitate şi au format o majoritate USL în Legislativ.

 

USR mai precizează că va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru ministere pentru că e nevoie cât mai repede de un Executiv care să scoată ţara din criză.

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor. USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare, pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri”, arată postarea de marţi pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Conform sursei citate, partidul condus de Dacian Cioloş „va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză”.

Bușoi nu crede într-un guvern în care PNL să fie condus de USR

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele