Firea pierde toate funcțiile de conducere din PSD: „Un domn venit de la PRM conduce, alături de un alt om venit de la PD, Partidul Social Democrat”

0

Gabriela Firea a declarat luni, la finalul ședinței Comitetului Executiv (CEx) în cadrul căreia a fost demisă din toate funcțiile deținute în partid, că PSD a ajuns să fie condus de un fost membru PRM, Codrin Ștefănescu, alături de un om venit din PD, Liviu Dragnea.

”Un domn venit de la PRM conduce acum, alături de alt domn venit de la PD, Partidul Social Democrat”, a declarat Firea.

”Eu voi rămâne în istoria PSD ca șeful de organizație cu cele mai bune rezultate la locale – șapte primari din șapte”, a mai adăugat ea.

Firea a mai spus că decizia de dizolvare a conducerii organizației Ilfov, măsură în urma căreia a fost forțată să demisioneze, a fost luată imputându-i-se ei faptul că toți parlamentarii PSD din județ au demisionat din partid.

”S-a considerat că eu sunt vinovată că nu i-am oprit din acest demers. Eu nu puteam face asta”, a susținut Firea.

Ea a amintit că, în cursul dimineţii de luni, a demisionat şi din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, „în semn de protest faţă de situaţia de interimat, de instabilitate în care se afla, dar şi faţă de faptul că proiectele Capitalei nu au fost susţinute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea”.

Firea a adăugat că în şedinţa conducerii PSD s-a votat în majoritate dizolvarea conducerii PSD Ilfov: „Nu puteam să rămân vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, iar colegii să nu mai fie membri ai Biroului Permanent judeţean, în calitate de vicepreşedinţi, eu fiind preşedinte”.

Ea a mai spus că mazilirea de la Ilfov i se pare o măsură nedreaptă, o răzbunare din partea lui Liviu Dragnea care a vrut să o elimine din cel mai important for de decizie al PSD, Comitetul Executiv.

Gabriela Firea a adăugat că va rămâne în continuare membru simplu de partid.

Citește și ”Achiziție” în PNL: Deputatul rusofil Matei Dobrovie, care a demisionat din USR din cauza referendumului privind redefinirea familiei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele