Vacanță în Bali! Cât costă o astfel de vacanță și ce locuri de vis poți vizita pe Insula Zeilor

1

Dacă visezi la o vacanță relaxantă, dar și spectaculoasă, cu un peisaj de poveste Bali este opțiunea perfectă pentru a petrece câteva zile de neuitat. Bali,supranumită și Insula Zeilor, este una dintre destinațiile turistice cele mai populare.

Toată lumea a auzit despre cea mai populară insulă din Indonezia, și tot mai mulți își doresc să își petreacă vacanța acolo. Este cea mai faimoasă insulă din arhipelag, și cu siguranță, destinația de top în Indonezia . Plajele largi și verzi, interiorul dominat de vulcan atrag aproape 3 milioane de turiști străini pe an.

Cât te costă o astfel de vacanță?

Ei bine, prețurile pentru o vacanţă in Bali de şapte zile încep de la 500 euro de persoană, însă bineînțeles că acestea pot crește în funcție de pretenții și de activitățile pe care vreți să le faceți odată ajunși acolo. Cel mai scump este biletul de avion.

De exemplu, dacă ar fi să alegem o variantă nici prea scumpă, nici prea ieftină, pentru 2 persoane – biletele de avion, charter din București-Bali – București, cazare pentru cuplu la un hotel de 2 sau 3 stele cu all inclusive, pe o perioadă de 7 nopți, costurile ajung la 800 euro, adică 400 euro de persoană.

Cât costă o vacanță în Bali! Ce locuri de vis poți vizita pe Insula Zeilor

Odată ce v-ați asigurat zborul și cazarea, pe care le găsiți la pachet la diferite agenții de turism,in funcție de condițiile și confortul pe care le doriți, totul va depinde de voi să vă gestionați bugetul de călătorie în ceea ce privește mâncarea atunci când nu sunteți la hotel, activitățile, obiectivele turistice și alte modalități de distracție.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele