Rusalii 2022! Vacanțele pe litoral, la mare căutare în minivacanţa de Rusalii

0

Touroperatorii anunţă o creştere cu 20% faţă de anul trecut a rezervărilor pentru minivacanţa de Rusalii pe litoral. În perioada 10-13 iunie, 90% dintre hotelurile de la Marea Neagră vor fi deschise, iar conform estimărilor Litoralulromânesc.ro, unele vor atinge un grad de ocupare de 100%.

Tarifele pornesc, pentru această perioadă, de la 59 de lei pe noapte pentru două persoane, la un hotel de două stele din staţiunea Olimp, cazare fără masă.

“Sejururile pentru minivacanţa de Rusalii au început să se vândă încă din luna ianuarie, dar pe măsură ce ne apropiem de această perioadă, numărul cererilor a crescut. Cei mai mulţi turişti au ales pachetele de trei nopţi de cazare la mare, dar sunt şi turişti care îşi prelungesc sejurul la 4-5 nopţi. Preferinţa clară este pentru hoteluri de 3 şi 4 stele, cel puţin cu mic dejun, dar se caută şi variantele de cazare all inclusive, în special de către familiile cu copii”, afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Potrivit companiei, mulţi dintre cei care au făcut deja rezervare pentru minivacanţa de Rusalii au fost stimulaţi de ofertele speciale create cu acest prilej.

Tarife de de la 59 de lei pe noapte pentru două persoane

Tarifele pornesc de la 59 de lei pe noapte pentru două persoane, la un hotel de două stele din staţiunea Olimp, cazare fără masă.

Un pachet de trei nopţi la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus în Eforie Nord costă 468 lei/2 persoane, iar cuplurile care optează pentru servicii all inclusive la un hotel de 4 stele din Jupiter trebuie să achite pentru un sejur de 3 nopţi puţin peste 1.800 de lei.

“Minivacanţa de Rusalii reprezintă un preambul pentru sezonul estival, întrucât mulţi români obişnuiesc să-şi ia concediu abia după ce copiii intră în vacanţa şcolară. Iar pe baza estimărilor pe care le avem pentru Rusalii, putem spune că litoralul va fi şi anul acesta destinaţia internă principală către care românii se vor îndrepta în lunile de vară. De altfel, este un trend care s-a accentuat în timpul pandemiei”, adaugă Ionuţ Nedea.

Activitatea din turism s-a situat la un nivel de 40 – 45% din capacitate în 2021

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele