Vaccin la cutii de pizza

0
vaccin astrazeneca
COVID-19 / Coronavirus vaccine / AstraZeneca

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, a declarat, despre situaţia de la Slobozia, acolo unde vaccinul anti-COVID ar fi ajuns în cutii de pizza, că important este să se respecte lanţul de frig.

 

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, despre situaţia de la Slobozia, acolo unde vaccinul anti-COVID-19 ar fi ajuns în cutii de pizza.

“Nu ştiu despre această situaţie. Cutiile care sunt livrate de producător sunt asemănătoare unei cutii de pizza într-adevăr, dar conţin cele 195 de flacoane, care este doar o întâmplare să semene foarte mult într-adevăr cu o cutie de pizza, aşa sunt ele livrate, practic un pachet conţine cinci astfel de cutii, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de doze”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.El a precizat apoi, că este important să se respecte lanţul de frig.

“Cred că acest lucru nu are legătură cu siguranţa în care sunt transportate, este doar o modalitate în care sunt separate acele doze din pachetul iniţial, din modalitatea de ambalare iniţială. Important este să se respecte lanţul de frig pentru că ele nu sunt transportate efectiv în cutii de carton, ci sunt în cutii frigorifice cu data-loggere care monitorizează în permanenţă temperatura, iar acest lucru se poate proba în orice moment pentru că este o datorie a noastră de a asigura condiţiile lanţului de frig”, a mai transmis coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

La Găiești se vaccinează cine vrea, dacă rămâne ser în flacoanele deschise, după programări

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele