Victor Ponta: Dragnea ”se va comporta ca un şobolan”

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi că Liviu Dragnea ar trebui să fie primul pe lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare pentru că altfel ”înseamnă că se va comporta (…) ca un şobolan”.

”Eu încă sper ca domnul Dragnea, dacă are puţin curaj şi demnitate pentru PSD, să fie pe primul loc pe listă, să participe la aceste dezbateri. Altfel, înseamnă că se va comporta, folosesc un termen care îi place, ca un şobolan, care stă numai în întuneric, în cotloane şi bagă pe alţii în faţă. Pe Dăncilă o bagă în faţă, aţi văzut, el nu ştie ce se întâmplă în Guvern, când e ceva de rău ştie Dăncilă. La europarlamentare o bagă pe Rovana, la bătut oamenii în piaţă a băgat-o pe Carmen Dan. Cred că asta denotă o laşitate care românilor nu le place şi care cred că va fi importantă la vot”, a declarat Ponta, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, potrivit Agerpres.

Fostul premier a mai spus că, din punctul său de vedere, dezbaterea din campania electrorală pentru europarlamentare se va axa, în cea mai mare parte, pe problemele interne ale României.

Citește și Rămași fără conturi false pe Facebook, membrii PSD vor campanii mai agresive

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele