Victor Ponta a găsit paiul din ochiul altora

0
- Reclama -

Victor Ponta trăiește cu impresia că un „brand negativ de țară” se face într-un singur an, ignorând practic „munca” tuturor colegilor săi de pe scena politică din ultimul sfert de veac.

Deranjat că țara noastră este dată ca exemplu de corupţie pentru copiii din Germania, fostul premier a ieșit public la singura tribună pe care i-o mai permite partidul, contul personal de facebook.

„Bravo – să fim mândri! După ce la începutul anilor ’90 am fost poporul care „mănâncă lebedele din Viena” am devenit „ţiganii cerşetori din Franţa”, violatorii şi criminalii din Italia şi acum – iată – exemplu de corupţie pentru copiii din Germania! Să mulţumim tuturor celor din ţară şi din afară care au pus umărul la acest nou „brand de ţară”! Sigur că în 2013-2015 am fost țara cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, cu cea mai rapidă creştere a absorbţiei fondurilor europene, cu cele mai bune condiţii fiscale pentru investiţii, cu cea mai mare creştere procentuală a salariului mediu, cu cel mai rapid internet şi cei mai buni tineri IT-isti , etc! Dar asta sună foarte prost!!!! Nu poţi să spui aşa ceva despre România elevilor germani! Aşa că preşedintele nostru s-a gândit „cu atenţie şi preocupare” şi ne-a făcut din nou exemplu de şcoală pentru copiii din Germania! Ghinion! ”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele