Victor Ponta intră în campanie la Deva! Dragnea conduce PSD cu traseiști de la PRM și PD

0

Fostul prim-ministru Victor Ponta îi critică dur pe militanții de la vârful PSD, voalat făcând referire la ministresele Carmen Dan, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, principalii susținători ai lui Liviu Dragnea. Liderul PSD propunând recent un candidat pentru primăria Deva, trecut la PSD zilele trecute de la PNL.

Citiți și Ponta: Băsescu şi Dragnea = fraţi în minciună

”Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist / Guvernul este controlat “la Program” de un fost PD-ist si daca Dragnea pateste ceva cu dosarele lasa Partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamna “de la Teleorman” si la Curtea de Conturi presedinte trebuie sa fie Mihai Busuioc de la PD ( promovat de Blaga si Udrea)!!!!

De fapt miza e clara – Busuioc sa ingroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la MDRAP- ati inteles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?

Si acum avem alegeri la Deva – din partea PSD va candida …… ati ghicit – un domn care a venit acum de la PNL ( dupa ce a fost PC – a ajuns primar pe USL – a tradat imediat si a pierdut in 2016 alegerile de bun ce a fost)! Dar lui Liviu Dragnea ii plac tradatorii si traseistii – normal!

Asa ca eu am decis sa ma implic si la Deva – o sa sustin pe cineva cu care m-am cunoscut chiar la Tineretul Social Democrat si alaturi de care nu imi va fi rusine sa merg in campanie pe strada! Si eu si colegii mei de la ProRomania!

Sa vad acum ce mai spuneti – cine tradeaza alegatorii PSD?” spune Victor Ponta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele