Victor Ponta liderul noului partid naționalist, întregitor al partidelor naționaliste din România

1
- Reclama -

Reunite sâmbătă 18 martie 2017 la Târgu Mureș, Partidul Forţa Naţională şi Partidul România Unită au hotărât să se unească într-un pol naţionalist, urmând ca în perioada următoare să fie schiţată platforma politică şi data Congresului, a anunţat europarlamentarul Laurenţiu Rebega, într-o conferinţă de presă.

Reacția fostului premier al României, Victor Ponta, nu a întârziat să apară, fiind de notorietate relația sa veche cu liderii PRU.

Pe fondul tensiunilor dintre fostul lider PSD și Liviu Dragnea și în urma demisiei sale din Partidul Social Democrat, este lesne de înțeles faptul că Ponta pregătește un nou proiect politic nu departe de vechii săi prieteni.

Victor Ponta, așa cum fostul deputat Sebastian Ghiță spunea, este așteptat să devină liderul PRU. Porfeția lui Ghiță prinde contur într-un proiect mult mai amplu, dorindu-se unirea tuturor partidelor naționaliste într-un singur pol politic.

Citiți și Partidele naționaliste din România se unesc

- Reclama -

,,Așa cum am spus și în 2015-2016 România chiar are nevoie de un partid cu adevărat naționalist și suveranist în sens modern / fără niciun derapaj xenofob sau sovin, fără stupidități antisemite și excese antimaghiare / pur și simplu PRO – ROMÂNIA și pro români!

PSD și PNL sunt partide care nu pot și nu trebuie să iasă din matca proeuropeană și proatlantistă – iar apartenența la PPE și PES nici nu le permite vreo concesie.

Însă un partid naționalist modern poate și trebuie să spună :

– pe primul loc România și pe urmă SUA și UE/ în fața sloganului „mai multă Europa” să contrapună „mai multă România”!

– nu tot ce e bun pentru Germania sau Olanda e bun și pentru România/ și când interesele sunt contradictorii alegerea noastră trebuie să fie (cu orice preț) pentru țara noastră – vă asigur că și olandezii sau germanii așa fac

– România modernă ( ca și Europa modernă ) s-a construit pe principiul națiunii și al interesului național/ cei care condamnă azi această valoare sunt practic cei care susțin că o colonie este mai fericită decât o țară independentă

– cei care spun că putem să facem rău românilor ca sa nu se supere europenii greșesc profund și invariabil / cei care consideră mai importantă opinia unor instituții internaționale decât opinia românilor fac o eroare fundamentală

Sper ca cei care reprezintă acum partidele cu ideologie și orientare naționalist-suveranistă să aibă inteligența și viziunea să facă ceea ce trebuie în perioada următoare pentru o adevărată Uniune a Forțelor Naționale.” A scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, în încheierea urându-le succes naționaliștilor cu intenția de unire.

- Reclamă -

1 comentariu

  1. Daca stirea este ,buna NUI departe vremea cand Ponta is va recapata reputatia ,CUM poi acest politician rasat nu duce lipsa de inteligenta si suptilitati bine ordonate Guvernul Ponta ca cazut nu ca ,nu stia sa ese din acea tragica Intamplare COLECTIV si mila fata de suferinta ,Tinerilor arsi de Vii era si cazul sas dea demisia nu ca era vinovat si Crestineste ,CA sub manda tul lui sa produs o asa tragedie SIGUR Ponta si noua Formatie Politica va zgudui din temeli nooua forma de guvernare Tutelata de ,idei preconncepute UN partid ce nu se inspira de viata ,politica Europeana si traeste cu frica si MASCA ,infractiunilr ,pouse in dosare ,nu le da spor si logica in tot ce face pentru asa zisa Fanfaronada AM castigat votul suntem stapani vostri dragi Romani

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele