Victor Ponta: “Noroc că Dăncilă nu a ajuns la întâlnirea cu Juncker că începea cu gogoșile”

0

Liderul PRO România și fostul premier al României, Victor Ponta, râde de șefa guvernului, Viorica Dăncilă. Ponta a comentat, pe Facebook, cel mai recent episod controversat în care a fost implicată Dăncilă, care a ratat întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean – Claude Juncker.

“Ca da facem haz de necaz putem spune : norocul Romaniei ca nu a mai ajuns Doamna Dancila la intalnirea cu Presedintele Juncker – daca ajungea si incepea cu gogosile alea cu “lovitura de stat” , “criminalii de la Athene Palace” si “Statul Paralel” ne scoteau de tot din UE!

Ps – aceste gafe sunt de asteptat cand te iei dupa mintea lui Dragnea : iti iei consilieri impusi de el si renunti la SPP / am fost 4 ani Premier si nu am intarziat niciodata la o intalnire oficiala deoarece consilierii si aghiotantul de la SPP nu m-ar fi lasat! Dar atunci Romania inca mai avea Premier …. azi”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și Cum explică guvernul ratarea întâlnirii dintre Dăncilă și Juncker:Avionul a aterizat mai repede și Juncker a plecat rapid la hotel

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele