Video! Circ, dar trist: Simion, AUR, și-a arătat salariul de pe holurile Parlamentului

2
claudiu tarziu simion aur

George Simion a făcut ”circ” pe holurile Parlamentului. Ținta ironiilor au fost colegii de la celelalte partide politice despre care spune că fac excursii în Dubai pe banii românilor. Cei 465 de parlamentarii români câștigă fiecare aproape 20.000 de lei pe lună.

 

Informateca.ro amintește că românii au votat reducerea numărului de parlamentari la 300, dar aleșii PSD, PNL sau UDMR se fac că au uitat de acest fapt.

Vezi și Simion, AUR: Care sunt legăturile familiei van der Leyen cu Big Pharma, de ce au fost secretizate contractele pentru vaccinul anti-COVID

George Simion s-a filmat când a mers să-și ridice drepturile bănești. 12.000 de lei a luat Simion doar pe luna noiembrie.

”Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Păi de chirie, păi de diurnă, păi de transport… Păi vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai?

Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorgiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri. Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu. Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu cu Fenechiu, cu Cîțu frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor.

Uite, ca să vă arăt… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele