Video: „Matrix Renaşterea” în România începând cu 24 decembrie

0
matrix
- Reclama -

Filmul „Matrix Renaşterea/The Matrix Resurrections”, al patrulea lungmetraj din franciză, va fi lansat în România exclusiv în cinematografe. Filmul va rula în cinematografele româneşti începând cu 24 decembrie.

 

Al patrulea film „Matrix” este regizat de Lana Wachowski, cu actorii Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss în rolurile principale.

Vezi și Un număr record de clădiri vechi de birouri au fost transformate în apartamente, anul acesta

Pe lângă Reeves şi Moss, din distribuţie fac parte Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson şi Daniel Bernhardt, care îşi reiau de asemenea rolurile interpretate în primele trei filme ale francizei, dar şi Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci şi Jonathan Groff.

În „Matrix: Renaşterea”, protagoniştii revin la lumea a două realităţi: una, viaţa de zi cu zi; celălaltă, ce se află în spatele ei. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcţie fizică sau mentală şi pentru a se cunoaşte cu adevărat, Thomas Anderson/ Neo va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb. Şi dacă a învăţat ceva este că alegerea, deşi este o iluzie, este singura cale de ieşire sau de intrare în Matrice. Neo ştie deja ce are de făcut. Dar ceea ce nu ştie încă este că Matricea este mai puternică, mai sigură şi mai periculoasă decât oricând.

- Reclama -

Lana Wachowski a regizat „The Matrix 4” după un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Mitchell şi Aleksander Hemon.

Surorile Lana şi Lilly Wachowski au creat franciza „The Matrix” şi au scris şi regizat primele trei lungmetraje, care au generat împreună încasări de peste 1,5 miliarde de dolari la nivel global.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele