Viktor Zolotov, general favorit al lui Putin, sextape în Seychelles cu fotomodele de lux

2
Viktor Zolotov și influencerița Evelina Levi
Viktor Zolotov și influencerița Evelina Levi

Pe fondul îndepărtării ministrului Șoigu de la conducerea armatei ruse, apar noi generali în prim planul acțiunilor criminale ale armatei lui Putin în Ucraina. Unul dintre aceștia este însă în mijlocul unui sextape!

 

Este vorba despre Viktor Zolotov, generalul de armată favorit al lui Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani. Acesta a fost într-o excursie în Seychelles alături de fotomodele de lux, iată un nou sextape.

Vezi mai multe imagini pe Daily Mail

O anchetă recetă dezvăluie faptul că Zolotov, împreună cu fiul său și cu alți oligarhi, au efectuat în 2017 o deplasare cu un avion privat în insulele Seychelles din Oceanul Indian, bărbații fiind însoțiți de femei fermecătoare.

Viktor Zolotov și influencerița Evelina Levi

Fost bodyguard al lui Putin și actual șef al Gărzii Naționale a Rusiei, Zolotov a avut-o ca parteneră de distracție pe influencerița Evelina Levi, pe atunci în vârstă de 36 de ani, o specialistă în inteligență emoțională, cu studii făcute la Manchester.

Vezi și Alexei Navalnîi acuză occidentul că nu aplică sancțiuni reale oligarhilor și politicienilor ruși

Detaliile despre excursia fastuoasă din 2017 au apărut după ce femeile invitate în paradisul din Seychelles au lăsat ”urme” în postările pe rețelele sociale.

Evelina Levi, după ce a început războiul, a condamnat în dese rânduri invazia rusă în Ucraina, pregătită și de către Zolotov.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele