Viorica Dăncilă a apărat Jandarmeria în Parlamentul European: “Nu interziceți României ceea ce este permis în alte state ale UE”

0

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri în plenul Parlamnetului European, că Jandarmeria Română este acuzată că a intervenit în 10 august, la Bucureşti, în cazul unui miting neautorizat, premierul subliniind că nu poate accepta “sub nicio formă” ca această instituţie să fie acuzată pentru “acţiuni şi proceduri practicate peste tot în Europa”.

„Despre mitingul din 10 august voi spune doar câteva cuvinte: văd că este acuzată Jandarmeria Română pentru că a intervenit la un miting neautorizat la care oameni violenți au vrut să ocupe clădirea Guvernului.

Nu pot accepta sub nicio formă ca Jandarmeria Română să fie acuzată de proceduri practicate peste tot în Europa. Nu interziceți României ceea ce este permis în alte state ale UE.

Vrem să vă fim parteneri egali, nimeni nu va putea întoarce România din parcursul său european”, le-a spus Dăncilă europarlamentarilor.

Parlamentul European- dezbatere cu privire la statul de drept din România

Publicată de DCNews pe Miercuri, 3 Octombrie 2018

Citește și Europarlamentar:Discursul Vioricăi Dăncilă, aplaudat doar de pesediști. Au rămas singuri

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele