Europarlamentar: “Discursul Vioricăi Dăncilă, aplaudat doar de pesediști. Au rămas singuri”

0

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a devăluit că, după ce premierul Viorica Dăncilă și-a încheiat discursul în Parlamentul European, niciun alt eurodeputat socialist nu a aplaudat-o, cuvintele sale fiind apreciate doar de membrii PSD.

„Când și-a încheiat Viorica Dăncilă discursul în Parlamentul European au aplaudat doar pesediștii. Niciun alt socialist european nu a aplaudat. Au rămas singuri. Acest guvern izolează România în Europa. Eu vreau un guvern care să pună România în mijlocul Europei”, a scris Mureșan, pe Facebook, imediat după ce Viorica Dăncilă a terminat de rostit punctul de vedere al Guvernului.

El a continuat printr-un alt mesaj că premierul român „minte întreaga Europă”.

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă minte întreaga Europă acum în Parlamentul European spunând că, în 10 august, jandarmii au intervenit împotriva unor manifestanți violenți. În realitate: zeci de mii de protestatari pașnici au fost gazați și atacați fără motiv de jandarmi”, a adăugat europarlamentarul român.

Citește și Macovei:Politicienii se folosesc de protocoale să scape de pușcărie. Dragnea și Tăriceanu atacă UE, pentru că impostura le-a fost descoperită

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele