Vlad Voiculescu o acuză pe Firea de mai multe minciuni

0

 

Fostul ministru al sănătăţii din guvernul tehnocrat aduce o listă de acuzaţii către actualul primar al capitalei Gabriela Firea, acuzând-o de faptul că minte.

Ar fi vorba despre o serie de mincuni spuse ieri la inagurarea spitalului de copii Victor Gomoiu, unde primarul capitalei Gabriela Firea, alături de ministrul sănătăţii  Sorina Pintea şi cu premierul Viorica Dăncilă au tăiat de asemena împreună panglica.

La acest eveniment, primarul capitalei a făcut o serie de declaraţii care sunt demontate de către fostul ministrul al sănătăţii Vlad Voiculescu.

Iată postarea de pe o pagina de socializare a fostului ministru al sănătăţii în care ii aduce o serie de acuzaţii primarului capitalei cu privire la cele spuse ieri la eveniment de Gabriela Firea:

#MINCIUNIintoataFIREA

Specialitatea medicala ONCO-HEMATOLOGIE PEDIATRICA a fost recunoscuta in Se ptembrie 2016 de catre Ministerul Sanatatii, in timpul mandatului meu, in special ca urmare a initiativei si eforturilor doamnei Conf. Dr. Monica Dragomir, presedintele Societatii Romane de Onco-Hematologie Pediatrica. Eu nu am facut decat sa accept evidenta… erau profesionisti care lucrau de ani de zile in aceasta specialitate, fara ca aceasta sa fie recunoscuta.

Exista deja zeci de medici care lucreaza in aceasta specialitate!

Exista din 2016 deja medici rezidenti in aceasta specialitate!

Nu conteaza insa toate astea… doamna Gabriela FIREA ne-a spus tuturor ca aceasta specialitate tocmai a fost infiintata! Si purcede apoi la a imparti multumiri tuturor subliniind ca Primaria Capitalei (atentie !!!) a ridicat problema recunoasterii acestei specializarii. Nu medicii, nu Societatea Romana de Onco-Hematologie Pediatrica, nu Colegiul Medicilor, nu Ministerul Sanatatii, ci… Primaria Capitalei… adica dansa, doamna Firea!

Minciuni mici sau mari, mai usor sau mai greu de verificat, mai scurte sau mai elaborate. Intotdeauna fara rusine, intotdeauna pentru a ascunde un adevar care nu ii convine, intotdeauna cu un rictus care tradeaza scarba si ura pentru oricine i-ar putea pune in fata oglinda adevarului.

Citeşte şi Spitalul de copii Victor Gomoiu a fost inaugurat ieri în prezența Gabrielei Firea

#SHARE

Notez aici cuvintele din conferinta de ieri… pentru ca nici Elena Ceausescu nu cred ca mintea in halul asta in public:

″Vreau să subliniez faptul că, în premieră în România, prin sprijinul doamnei ministru, al domnilor rectori și al colegilor mei de la ASSMB, în România, a fost recunoscută ca specializare în medicină și oncologia pediatrică, pentru că noi am ridicat această problemă de la Primăria Capitalei, deoarece aveam medici foarte buni oncologi, dar doar pentru adulți, și aveam pediatri foarte buni.

Dar împreună, cele două specializări medicale, oncologie pediatrică, nu erau recunoscute, nu era recunoscută practic această specializare. S-au făcut eforturi foarte mari și mulțumesc domnului profesor și mulțumesc doamnei ministru, pentru că nu puteam să inaugurăm practic secția, neavând medici care să aibă specializarea oncologie pediatrică”.

#SHARE

Ma intreb cum s-a simtit doamna ministru Sorina Pintea acolo, stiind doarte bine adevarul. Despre restul – doamna Viorica Dancila, domnul rector Ioanel Sinescu… despre dansii nu ma intreb cum s-au simtit. Ma intreb doar ce cautau pe acolo.

 

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele