Vlad Voiculescu transmite un mesaj PNL-ului: Nu mai ține cu chemările la oaste împotriva PSD, când voi recrutați primari de la ei

0

Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui, co-președinți USR-PLUS București, transmit mesaj comun dur către PNL, spunându-le liberalilor că nu vor negocia nimic, nici liste comune la alegerile locale, până când aceștia nu încep curățenia în propria curte. „Nu mai ține cu chemările la oaste împotriva PSD, când voi recrutați primari de la ei. (…) Ce faceți voi de 30 de ani e mai aproape de feudalism decât de democrație”, le transmit Voiculescu și Năsui liberalilor.

 

Ei spun că mesajul că este nevoie de o dreaptă unită pentru a scăpa de PSD este „o placă obosită” și este prea puțin.

„În București, funcțiile au fost negociate de-a lungul timpului pe colțul mesei și chiar pe sub masă. Cei care trăgeau sforile în PNL și-au negociat posturi în administrațiile din București, în direcțiile din primării, în adunările generale și consiliile de administrație ale companiilor municipale marca Firea-PSD. Dacă vreți cu adevărat ca lucrurile să se schimbe, arătați-ne că ați început curățenia. Începeți cu propria curte. Aveți și oameni cinstiți în partid, cu care puteți construi pe curat – încetați să îi umiliți și pe ei prin metehne vechi USL-iste. Rupeți orice legătură cu primăriile controlate de PSD, retrăgeți-vă băieții de la partid din consilii de administrație și numiți profesioniști și apoi haideți într-adevăr să discutăm cum scoatem nu doar pesedeul din administrația Bucureștiului, ci și pesedismul, pedelismul, uselismul și ciocoismul”, afirmă Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui.

 

Liderii USR-PLUS București avertizează că, până nu se realizează aceste lucruri, nu se pune problema să negocieze nimic pe colțul mesei, „iar de liste comune nici nu poate fi vorba”

 

„Am spus acum un an că fără hoție ajungem departe. Nu fără PSD, ci fără hoție! Nu contează dacă ea vine din dreapta sau din stânga, ca să putem construi ceva serios, trebuie să eliminăm hoția sub toate formele ei”, încheie aceștia.

Citește și: Vlad Voiculescu cere USR ca la orice negociere cu liberalii să participe și PLUS

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele