Vlad Zamfirescu, director interimar la “Bulandra”

0

Actorul Vlad Zamfirescu, numit manager interimar al Teatrului “L.S. Bulandra” în urma discuţiilor dintre primarul Capitalei Gabriela Firea şi actorii teatrului, a afirmat că noul rol reprezintă “o provocare”.

 

Numirea lui Vlad Zamfirescu la „Bulandra” a venit ca urmare a tensiunilor din interiorul instituţiei, actorii fiind nemulţumiţi de „măsuri nocive” din partea fostului director interimar Catinca Nistor. Ei i-au cerut, într-o scrisoare deschisă, primarului să intervină.

“Această poziţie, chiar şi interimară, este o pălărie foarte mare pentru care, foarte cinstit, nu mă consider cu adevărat pregătit. Evident, mă onorează, dar am primit-o cu multă prudenţă şi doar pentru că decizia a venit ca urmare a consultării actorilor teatrului”, a declarat Vlad Zamfirescu pe Facebook referitor la decizia privind numirea sa ca manager interimar la Teatrul Bulandra. El a precizat că acest rol este “o provocare”. “Sunt de peste 20 de ani actor al Teatrului Bulandra, am înfiinţat şi condus mai bine de 10 ani o asociaţie culturală independentă care a produs zeci de proiecte, dar managementul unui instituţii cu anvergura Teatrului Bulandra reprezintă o provocare de cu totul alt nivel”.

“În perioada în care voi exercita această poziţie – teatrul nostru are nevoie cât mai curând de o conducere definitivă, validată de un concurs – mă voi baza pe întreaga familie Bulandra (artişti, echipa tehnica şi administrativă) pentru a lua, împreună, decizii simple, corecte şi transparente în beneficiul Teatrului şi al publicului care ne-a fost şi ne este mereu alături”, a mai precizat Zamfirescu.

 

Citește și: Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului le cere credincioşilor să respecte regulile de protecţie sanitară

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele