Iulian Vladu, PMP: practica navetismului politic vulnerabilizează interesele locale

0

Iulian Vladu, candidat la Camera Deputaților din partea PMP Dâmbovița, propune ca parlamentarii să nu poată candida decât în județele din care provin.

 

Iulian Vladu, președinte PMP Dâmbovița, propune scoaterea la lumină a celor care se ascund în spatele listelor de partid și care, deși nu le pasă de județul pentru care candidează, ajung să îl reprezinte în forul legislativ suprem.

Iulian Vladu a precizat pentru cronica-gaestiului.ropractica navetismului politic vulnerabilizează interesele locale, dar lasă loc de manevră șefilor politici de la centru.

La fiecare 4 ani, ne trezim în județ cu personaje obscure, cu trecut politic dubios, cocoțați pe poziții eligibile, care își iau mandatele și apoi se fac nevăzuți: ”Impunerea de la centru a listelor cu politruci care nu locuiesc în zona pentru care candidează trebuie să ia sfârșit!

Vladu: Reivin în politică pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ

Această practică a navetismului politic sabotează dezvoltarea României la nivel local. Cei aleși nu vor simți niciodată responsabilitatea votului și nu se vor lupta pentru a-i reprezenta cu adevărat pe cei care au avut încredere în ei.

Voi propune o lege care să interzică posibilitatea de a candida a celor care nu domiciliază de cel puțin 5 ani în zona pe care urmează să o reprezinte în Parlament”, a scris, pe Facebook, candidatul PMP pentru un mandat de deputat.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Vladu crede că PSD a dus Dâmbovița la ”sală de lemn”

”PSD a condus continuu județul și l-a adus in sapă de lemn. Deși suntem aproape de București, iar social-democrații au avut mereu scoruri electorale foarte mari, Dâmbovița a saracit, în loc sa înflorească” a declarat Iulian Vladu.

Iulian Vladu și Alexandru Oprea deschid listele PMP Dâmbovița pentru Parlamentare. Listele cu candidații Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița pentru alegerile Parlamentare din 6 decembrie au fost depuse.

Primul pe lista pentru Camera Deputaților este liderul local al PMP, Iulian Vladu, iar lista pentru Senat este deschisă de Alexandru Oprea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele