Voiculescu anunță că a scăpat de o plângere la DNA legată de studiile sale

0

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu anunţă că DNA a clasat plângerea pe care o organizaţie a depus-o cu privier la diploma sa de studii de la Viena.

 

”Coaliţia pentru Naţiune (măreaţă organizaţie cu măreţ nume şi măreţ conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu ştiam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: «fapta nu există»”, a scris, vineri, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta a precizat că procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor. ”Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă 1) este emisă de o universitate de top din Europa; 2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori); 3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei… un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc? În orice caz, mulţumiri Parchetului Anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei”, a mai scris Voiculescu.

Recent, în urma controversei legate de studiile sale, Vlad Voiculescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business din Austria.

Rafila, atac frontal la ministrul Voiculescu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele