Voucherele de vacanță vor fi valabile până în mai 2021

0
voucher-de-vacanta

În cursul zilei de joi a fost discutată posibilitatea prelungirii voucherelor de vacanță care ar expira în luna mai. În contextul pandemiei de coronavirus și al restricțiilor impuse de autorități, mulți români și-ar pierde dreptul de a-și petrece o vacanță cu aceste vouchere oferite de angajatori.

 

Premierul Ludovic Orban este încrezător și speră ca această pandemie să fie limitată până în lunile de vară, astfel încât, în perioada de vârf a vacanțelor, turismul să se poată relansa.„Noi dăm acest semnal către angajaţi şi către industria turistică, prelungim valabilitatea voucherelor, în speranţa că vom reveni la normal şi că sezonul estival va putea să permită repornirea turismului„, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Astfel, în urma ședinței de ieri s-a decis prelungirea valabilității voucherelor de vacanță cu încă un an, însă această valabilitate poate fi modificată: „Perioada de valabilitate expiră în mai şi ni s-a părut normal să venim cu o prelungire, până în mai 2021, ca să poată fi reluată această activitate de turism„, a spus Virgil Popescu. Premierul Ludovic Orban a ținut să menționeze că pe tema acestei perioade de prelungire se va reveni și cu alte discuții.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele