Vremea se răcește începând de vineri

0

Meteorologii au anunţat, luni, cum va fi vremea în perioada 21 septembrie – 4 octombrie şi au prognozat o răcire accentuată a vremii după 25 septembrie în majoritatea reginilor ţării.

 

De asemenea, se vor înregistra precipitaţii, pe alocuri abudente. La începutul lunii octombrie vremea se va încălzi din nou.

În prima jumătate a intervalului, înMuntenia, vremea va fi caldă, local călduroasă în timpul dupăamiezelor în zona  de câmpie. În primele 3 zile, media temperaturilor maxime va fi de 26…28 de grade, iar în intervalul 24–26 septembrie, se vor atinge valori de 29…30 de grade.Începând cu 27 septembrie se va răci accentuat, astfel media maximelor va scădea la 20…22 de grade. La începutul lunii octombrie, nu vor fi variaţii semnificative în evoluţia regimului termic diurn, dar tendinţa va fi de creştere uşoară spre valori, în medie de 22…24 de grade. Nopţile vor fi tot mai calde în prima săptămână de prognoză, astfel de la o medie a minimelor de 10 grade, se va ajunge la 16 grade în 26 septembrie, iar după această dată, treptat se va reveni la o medie în jur de 10 grade.

După 25 septembrie, se vor semnala ploi, pe arii mai extinse şi posibil însemnate cantitativ în perioada 28 – 30 septembrie.

 

Cîțu și Orban, atenți la cheltuieli bugetare și reticenți la creșterea pensiilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele