Wall Street a închis în scădere

0

Acţiunile de pe Wall Street au scăzut puternic miercuri, iar indicele Dow Jones a atins cel mai redus nivel de la sfârşitul lunii iulie, în condiţiile creşterii numărului cazurilor de Covid-19 la nivel global şi a îngrijorării investitorilor legată de posibilitatea unor alegeri prezidenţiale americane contestate.

 

Agravarea pandemiei şi incapacitatea Washingtonului de a ajunge la un acord pentru acordarea unor noi măsuri de stimulare înainte de alegerile din 3 noiembrie au făcut ca toţi cei trei indicii să încheie şedinţa de miercuri în declin cu peste 3%, în contextul unui volum ridicat al tranzacţiilor.

Indicele Dow Jones Industrial Average a coborât cu 3,43%, S&P 500 cu 3,53%, iar Nasdaq Composite cu 3,73%. Declinul s-a accelerat în ultimele minute ale tranzacţiilor, iar indicele Dow Jones şi S&P 500 au consemnat cea mai mare scădere zilnică după 11 iulie.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

În 12 state americane s-a înregistrat un număr record de pacienţi spitalizaţi cu Covid-19, în timp ce Germania şi Franţa au anunţat măsuri de blocare a majorităţii activităţilor publice, timp de o lună, din cauza agravării pandemiei în Europa.

Carmen Dan, osanale pentru infractorul Liviu Dragnea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele