Wizz Air anunță Cluj-Napoca – Abu Dhabi, București – Aqaba și București – Gran Canaria

0

Wizz Air a anunțat astăzi că va redeschide trei rute către destinații însorite, operate din Cluj-Napoca și București.

 

Zborurile vor fi reluate în această toamnă, între 29 septembrie și 5 noiembrie. Wizz Air oferă o gamă largă de rute la preț redus către cele mai atractive țări și orașe din Europa și Orientul Mijlociu, potrivite pentru toate gusturile și nevoile de călătorie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

În contextul în care cererea pentru călătorii se menține la niveluri prepandemice pe tot parcursul anului, Wizz Air dorește să ofere mai multe alternative de zbor, anunțând redeschiderea a zeci de rute care vor transporta pasagerii către diverse destinații europene și nu numai. Oricine va putea să rezerve bilete și să se bucure de o vacanță mult-așteptată sau să își viziteze familia și prietenii pe tot continentul în sezonul de iarnă 2022-2023, către și mai multe destinații WIZZ.

Vezi și ANPC merge peste companiile aeriene, inclusiv Wizz Air şi Ryan Air

Primul zbor Wizz Air va fi reluat în România din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Ruta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va fi repornită în data de 29 septembrie, iar zborurile vor decola, în prima lună, în fiecare zi de joi. În plus, Wizz Air va zbura din nou din București către Aqaba, Iordania, și Gran Canaria, în Insulele Canare, Spania. Aceste două rute de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București vor reîncepe în data de 1 noiembrie și, respectiv, 5 noiembrie, cu operațiuni în fiecare marți și sâmbătă pentru Aqaba și în zilele de sâmbătă pentru Gran Canaria.

WIZZ Flex, util atunci când rezervă un bilet

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

„Suntem încântați să anunțăm redeschiderea a trei rute din România, oferind diverse destinații de călătorie pentru toate ocaziile, fie că este vorba de călătorii de afaceri sau de petrecere a timpului liber. Cu cele mai noi rute ce urmează a fi redeschise din Cluj-Napoca și București către frumoasele orașe Abu Dhabi și Aqaba, dar și către minunata insulă Gran Canaria, vrem să le oferim românilor mai multe destinații însorite în sezonul de iarnă”, a declarat Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air, companie aeriană ultra-low-cost, operează o flotă de 163 de aeronave Airbus A320 și A321 și a fost alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar 2022, care s-a încheiat pe 31 martie 2022.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele