Wizz Air introduce noi rute în România

0

Wizz Air va continua extinderea operaţiunilor din România, odată cu adăugarea unei noi aeronave bazei sale din Bucureşti şi cu introducerea a două noi rute spre Grecia şi Italia, a anunţat, miercuri, Evelin Horvath, acting network officer, într-o conferinţă de presă.

 

„Suntem bucuroşi să anunţăm două rute noi din România, precum şi a douăsprezecea aeronavă de la baza din Bucureşti. Aceasta marchează o etapă importantă pentru reţeaua din România, pe măsură ce continuăm expansiunea şi ne adaptăm la contextul revenirii la capacitatea pre-pandemie. Aceste anunţuri reconfirmă strategia noastră de creştere şi angajamentul de a oferi tarife reduse şi călătorii sigure către destinaţia dorită”, a spus ea.

Noua aeronavă Airbus A321neo se va alătura flotei în iulie 2022.

Totodată, noile rute vor fi din Bucureşti către Preveza-Aktion, Grecia, şi Rimini, Italia. Wizz Air oferă acum 56 de rute de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Biletele sunt deja disponibile online începând cu 99 lei.

Românii pot călători acum din Bucureşti la Preveza-Aktion, Grecia, în zilele de joi şi duminică, începând cu 7 iulie 2022. Situat la gura Golfului Ambracian, oraşul Preveza este o destinaţie perfectă pentru vacanţele de familie petrecute într-o zonă însorită, cu o bogată istorie antică.

În plus, o a doua rută va decola din Bucureşti către Rimini, Italia, în fiecare joi şi duminică, începând cu 29 septembrie. Rimini este o destinaţie populară pentru vacanţe în Europa, cu o istorie la fel de captivantă şi plaje pline de viaţă cu deschidere la Marea Adriatică.

„Un lucru important este că 20% din echipajele noastre sunt localizare în România, avem 500 de membri ai echipajului la Bucureşti, ceea ce arată angajamentul nostru”, a continuat Horvath.

Wizz Air anunţă că va angaja 300 de piloţi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele