Xiaomi începe să producă și în India

0
- Reclama -

Filiala indiană a companiei chineze Xiaomi va începe să fabrice produse audio wireless în India, printr-un parteneriat cu producătorul de electronice Optiemus, în cadrul strategiei de a-şi dezvolta în continuare operaţiunile în această ţară, a anunţat compania.

 

Xiaomi India va realiza primul său gadget audio local la fabrica Optiemus Electronics din statul nordic Uttar Pradesh, a declarat compania într-un comunicat, reiterând că vizează o creştere cu 50% a producţiei de componente din surse locale până în 2025.

Iniţiativa vine în momentul în care producătorul mărcii de smartphoneuri Redmi a pierdut recent în faţa rivalului sud-coreean Samsung poziţia de cea mai mare companie de smartphoneuri din India.

Contractul pentru metroul din Cluj s-a semnat – cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani

- Reclama -

Xiaomi nu a spus ce fel de produs audio va realiza în fabrica din India, dar este ”angajată să creeze mai multe astfel de colaborări pentru o gamă mai largă de categorii, în gama noastră de produse”.

Xiaomi, care produce la nivel local majoritatea smartphoneurilor şi televizoarelor pe care le vinde în India, nu a spus când va începe să producă produsele audio.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele